top of page
sinds 2012

In 2012 werd Ozen Interieur opgericht. Met een scherp oog voor detail en een ongeëvenaarde toewijding aan vakmanschap, heeft Ozen Interieur sinds de oprichting unieke en hoogwaardige interieurprojecten gerealiseerd. Of het nu gaat om woningen, kantoren of commerciële ruimtes, Ozen Interieur creëert tijdloze en functionele ontwerpen die voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van elke klant.

Geschiedenis van Ozen
 

Veertien jaar geleden maakte zaakvoerder Ozen zijn eerste maatkast. Toen nog getekend op een klein stukje papier.

Gedreven door zijn passie voor interieurbouw en vakmanschap startte hij met zijn eigen bedrijf: Ozen Interieur kwam tot stand.

Vandaag leidt hij samen met zijn partner Selma Ozen Interieur.

 

Wat ooit begon als een bescheiden onderneming is vandaag uitgegroeid tot een volwaardige partner in interieurbouw. 

Meet the Team

We stellen graag ons team aan u voor, van onze ervaren interieurontwerpers tot onze deskundige projectmanagers en alles daartussenin. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen unieke stijl en benadering van interieurontwerp, maar we delen allemaal één passie voor het creëren van prachtige, functionele en comfortabele ruimtes.

OZEN

ZAAKVOERDER

SELMA

JOB TITLE

Isra

JOB TITLE

FULL NAME

JOB TITLE

FULL NAME

JOB TITLE

FULL NAME

JOB TITLE

FULL NAME

JOB TITLE

FULL NAME

JOB TITLE

This is your Testimonial quote. Use this space to share reviews about you, your services or your business.

Frankie B.

Customer Support

OUR PROJECTS

Let's meet!

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we je wensen, verwachtingen, de mogelijkheden en je budget. Gaat het om een om nieuwbouw of een renovatieproject? Wat zoek je? Wat wil je precies? We komen indien nodig een kijkje nemen in je woning. Samen zorgen we ervoor dat we een correct beeld hebben van je interieurproject. Een duidelijke, vlotte communicatie is waar we voor gaan. Een eerlijk en helder advies is vanzelfsprekend.

-
 

1

Offerte en ontwerp

Genoeg informatie verzameld. Na opmaak van een duidelijke offerte starten we met het tekenen van je interieur.

Dit ontwerp wordt uitgebreid besproken. Verschillende soorten materialen en kleuren komen aan bod.

Wij weten als geen ander dat iedere omgeving zintuigen prikkelt, een bepaalde belevingwekt en zelfs emoties en gedrag beïnvloedt. We zorgen ervoor dat je met hoogwaardige beelden het eindresultaat ziet en gaan door tot het moment dat je helemaal tevreden bent methet voorontwerp. 

-

2

Productie

Na je goedkeuring van het ontwerp, maken we gedetailleerde technische tekeningen.

We kunnen starten met de productie van je interieur. Hiervoor maken we gebruik van ons gloednieuw geautomatiseerd en volledig uitgerust atelier. 

Bij ons absoluut geen standaardwerk, alles wordt vakkundig en met hoogwaardige materialen, altijd op maat gemaakt in onze eigen atelier.

-
 

3

Plaatsing

Ozen en zijn team van ervaren vakmannen zorgen voor de montage en plaatsing van uw interieur.

 

De plaatsing gebeurt niet alleen onder het toeziend oog van zaakvoerder Ozen, maar Ozen steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Details zijn bij ons geen details maar belangrijke elementen. Uw interieur zal rekening houdend met de afgesproken timing, technisch volgens de échte regels van de kunst in elkaar gestoken worden. 

-

4

Van eenvoudig kwalitatief tot high end interieurinrichting

Het aanbod van Ozen Interieur is veelzijdig. We richten ons niet enkel op woningen van particulieren, maar plaatsen ook het interieur van sociale (woningbouw)projecten, scholen, kantoren, winkels en dit in samenwerking met vaste partners-bouwbedrijven Ook zijn wij gespecialiseerd in het plaatsten van binnendeuren en branddeuren, gevelbekleding, tuinhuisjes en carports.

bottom of page